Forældrene fortæller

 

 

 

 


 

Vi kendte både Susanne og Mazal, da vores ældste barn blev passet ved Mazal. Derfor var vi slet ikke i tvivl om, at vores næste barn også skulle passes her.

lene og ella

Både Susanne og Mazal er personer, som børnene elsker, og der er så meget hjerterum ved dem begge, at man ikke kan andet.

Når man vælger en privat dagpleje, vælger man også til og fra. Det er os forældre, der vælger dagplejeren og ikke kommunen, der vælger en for os. Det var bl.a. det, der gjorde, at vi valgte privat.

Hos De 3 Feer har man som forældre indflydelse på, hvordan barnets hverdag skal være. Hos De 3 Feer har man som forældre indflydelse på, hvordan barnets hverdag skal være.

“Her er vi sikre på, at børnene får nærvær, omsorg og en aktiv hverdag med oplevelser og forskellige ture, som klæder børnene på til livet”

Mazal er god til at se det enkelte barns behov, hun tager hensyn til dem og er god til at udvikle børnene. Når man har bestemt sig for at sende det mest kostbare, man har, ud for at blive passet, er det vigtig, man finder et sted, hvor man føler sig 100 % tryg.

Hos Mazal ved vi, at vores børn får en god og genkendelig hverdag, hvor de føler sig trygge og elsket.

Lene Gommesen, mor til Ella

Comments are closed.